AdSense verbergen

Chirurgen opereerden met een vol glas uit de darm van een man

Chirurgen opereerden met een vol glas uit de darm van een manWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een heel glas in de anus van een man
Chinese artsen waren verbaasd toen ze naar de röntgenfoto van een patiënt met pijn keken. In het rectum van een man uit Guangzhou (China) zat een compleet drinkglas verstopt. Het glas had een diameter van acht centimeter en een hoogte van zeven centimeter.

Glas zat twee dagen in de darm
Volgens de behandelende artsen lag het glas al twee dagen in de darm van de patiënt. De man meldde zich alleen uit schaamte op de eerste hulp nadat de pijn ondraaglijk was geworden, zoals de artsen in The Shanghailist melden. Om 2 uur 's nachts werd de patiënt' schreeuwend aan een arts voorgelegd '.

Gelukkig konden de artsen het glas verwijderen zonder verwondingen door gebroken glas te veroorzaken. Het was een medische prestatie dat de sluitspier enorme druk op het glas uitoefende. Desondanks bleef het glas intact. Door de scherven zou de man zijn overleden aan inwendige bloedingen.

Waarschijnlijk bizarre praktijk
Betrokkene wilde niet aangeven hoe het glas in de endeldarm terechtkwam. Het is echter bekend dat bizarre praktijken altijd voorkomen. Verschillende praktijken, zoals het hanteren van grote objecten, kunnen leiden tot ernstige perforatie van de darm. Als de darm tijdens de training ongedeerd blijft, kan obstipatie het gevolg zijn van obstructies. Doordat de ontlasting een steeds hogere druk veroorzaakt, kan de darmwand barsten. Een darmdoorbraak is een medisch noodgeval en moet onmiddellijk worden behandeld. Er bestaat een risico op sepsis en inwendige bloedingen. (sb)

Auteur en broninformatie


Video: Biologie: De spijsvertering. (Augustus 2022).