AdSense verbergen

In Bochum wordt een nieuw centrum voor seksuele gezondheid geopend

In Bochum wordt een nieuw centrum voor seksuele gezondheid geopend


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Experts netwerk in een nieuwe faciliteit
In Bochum is nu het eerste landelijke centrum voor de bestrijding van seksueel overdraagbare aandoeningen in bedrijf. In het modelproject werken verschillende instellingen en organisaties, b.v. de Bochum Health Office en pro familia zijn nauw met elkaar verbonden om de verspreiding van seksueel overdraagbare aandoeningen door middel van informatie en educatie te voorkomen.

Zes instellingen onder één dak
Vandaag opent in Bochum het eerste centrum voor seksuele gezondheid en geneeskunde in Duitsland met het motto "WIR" (Walk In Ruhr). Zes bewezen instellingen zoals de GGD, een immunologische polikliniek, aids-ondersteuning en diverse adviescentra werken nauw samen in dit modelproject en ook in nauw contact met specialisten en huisartsen, zo blijkt uit een actuele boodschap vanuit het centrum.

Nieuw project om seksueel overdraagbare aandoeningen te beheersen: het eerste centrum voor seksuele gezondheid en geneeskunde werd geopend in Bochum. (Afbeelding: rcfotostock / fotolia.com)

Preventiegedrag moet worden versterkt
Het project wordt wetenschappelijk ondersteund door het federale ministerie van Volksgezondheid en wil voortaan informatie, diagnose, therapie en psychosociale hulp bieden bij alle vragen over seksuele gezondheid en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's). Het doel is om preventief gedrag op dit gebied te versterken en infecties zo snel mogelijk te behandelen door vroege diagnoses. “We staan ​​ook open voor mensen met een verlangen naar seksuele begeleiding, voor stellen die geen kinderen willen en nog veel meer. Het aantal mensen dat advies zoekt, neemt voortdurend toe ', aldus de initiatiefnemer en medisch directeur van het centrum, prof. Norbert H. Brockmeyer, volgens de aankondiging. Volgens Brockmeyer is het verdere werk gericht op wetenschappelijk werk en bijscholing, omdat "veel artsen ook gekwalificeerde aanbiedingen over dit onderwerp willen". (Nee)

Auteur en broninformatie


Video: Apakah Perguruan Tinggi Indonesia Gagal Melindungi Korban Kekerasan Seksual? (Mei 2022).