Nieuws

Nieuw boek: Women's times - natuurgeneeskunde voor de menopauze

Nieuw boek: Women's times - natuurgeneeskunde voor de menopauze


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Peter Germany, Gudrun Zeuge-Germann: Women's times - natuurgeneeskunde voor de menopauze
De auteurs zien deze levensduur als de menopauze als het begin van een nieuwe levensfase en een opstap naar nieuwe dimensies van het leven. In dit handboek laten de twee auteurs duidelijk zien hoe vrouwen grip krijgen op de symptomen die in deze periode zijn ontstaan, duidelijk en duidelijk geïllustreerd. De natuurgeneeskundige Uwe Schlutt heeft het voor je gelezen.

“Het werk van de Germanns is bedoeld voor zowel de therapeut als de leek. Het is een leer- en leerboek, maar ook een naslagwerk voor de beoefenaar. Op 240 pagina's worden de belangrijkste feiten van de menopauze samengevat en worden zowel functionele als pathologische processen duidelijk opgesomd. Het behandelt het aanleren van sappen, Hildegard-vrouwentypes, diëtetiek, medicinale planten en omleidingsprocedures. Vitale stoffen, Schüßler's biochemie en homeopathische geneesmiddelen voor de menopauze worden ook vermeld in de vermelde symptomen. Therapie met etherische oliën wordt ook gepresenteerd.

Het werk is heel duidelijk. Geleid door grafische symbolen kunt u snel de gewenste indicaties en therapieën vinden. Het boek is erg compact, er is geen vulmiddel. Desalniettemin is het dankzij een rijke illustratie geen pure "loden woestijn" met feiten, maar ook een aantrekkelijk geïllustreerd boek.

Het boek kan worden gebruikt om snel de patiënt op te zoeken voor een therapeutisch overzicht. Het is geen ander werk over natuurgeneeskundige opties voor overgangsklachten, maar een lezing door therapeuten voor therapeuten in de praktijk. ” (HP Uwe Schlutt)

Bibliografie:
Peter Germann, Gudrun Witness-Germann: Women's times - natuurgeneeskunde voor de menopauze
Linz: Freya Verlag, 2016, 17 x 22 cm, 240 pagina's, ISBN 978-3-99025-252-9

Auteur en broninformatieVideo: Opvliegers Enzo: Van nachtzweten tot hartkloppingen.. Dít doet de overgang met je lijf. Margriet (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mead

  Ik denk dat je de fout toestaat. Schrijf me in PM.

 2. Wilburn

  Geweldige zin en actueel

 3. Orren

  Het spijt me, maar naar mijn mening worden er fouten gemaakt.

 4. Femuro

  Hoi. Admin, wil je een grap?

 5. Gavi

  Excuus daarvoor ik versterk ... hier onlangs. Maar dit thema staat heel dicht bij mij. Ik kan helpen met het antwoord. Schrijf in PM.Schrijf een bericht