Nieuws

Gezondheid: Recall van Lotus Biscoff-verspreiding vanwege metaaldeeltjes

Gezondheid: Recall van Lotus Biscoff-verspreiding vanwege metaaldeeltjesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het bedrijf Lotus Bakeries roept zijn spread "Lotus Biscoff Spread Crunchy" uit de handel terug. De fabrikant waarschuwt voor consumptie omdat er zich metaaldeeltjes in de spread kunnen bevinden. Er is dus een potentieel risico voor de gezondheid van de consument. Het betreft bepaalde batches, die hieronder worden vermeld. Consumenten kunnen de aankoopprijs vergoed krijgen.

De fabrikant “Lotus Bakeries” herinnert zich het item Lotus Biscoff Spread Crunchy omdat de spread kleine metaaldeeltjes kan bevatten. "Om elk risico te vermijden", raadt Lotus Bakeries ten zeerste aan om "Lotus Biscoff Crunchy Spreads van de betrokken partijen niet te consumeren." Dit zijn glazen van de variëteit Lotus Biscoff Crunchy - herkenbaar aan het gele deksel - met verschillende houdbaarheidsdata in februari 2018. De betreffende glazen Lotus Biscoff Spread Crunchy zijn verkocht in februari en maart 2017.

De Lotus Biscoff Crunchy Spread-potten, die metaaldeeltjes kunnen bevatten, hebben de onderstaande houdbaarheidsdata. De houdbaarheidsdatum staat op de zijkant van de gele kaft.

Houdbaarheidsdatum van het aangetaste product Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 g:
- Partij L7005109 met de BBD 05.02.2018 - Partij L7005309 met de BBD 05.02.2018 - Partij L7011209 met de BBD 11.02.2018 - Partij L7023309 met de BBD 23.02.2018 - Partij L7030309 met de BBD 28.02.2018
EAN-verkoopeenheid: 5410126726947
Lotus Biscoff Spread Crunchy met verschillende houdbaarheidsdata en Lotus Biscoff Spread met rood deksel voldoen volledig aan onze kwaliteitscriteria.

Iedereen die thuis een of meer glazen Lotus Biscoff Spread Crunchy met de betreffende vervaldatum in huis heeft, krijgt zijn geld terug. “Lotus Bakeries vraagt ​​vriendelijk om bovenstaande spread terug te brengen naar de verkooppunten waar het product is gekocht. De verkoopprijs wordt terugbetaald. '

Lotus Bakeries heeft besloten de betrokken Lotus Biscoff-spread terug te roepen nadat we door onze co-packer, die verantwoordelijk is voor het vullen van dit product, te horen kregen dat een metaaldetector niet precies was afgesteld tijdens de aangegeven periode.

Voor meer informatie kunnen consumenten contact met ons opnemen via het e-mailadres [email protected] De fabrikant: "Lotus Bakeries verontschuldigt zich voor het ongemak."

Auteur en broninformatieVideo: Biscoff Brownies (Augustus 2022).