Nieuws

Recall gestart: Viva Vital haalt Weens gevogelte terug vanwege metaalsplinters

Recall gestart: Viva Vital haalt Weens gevogelte terug vanwege metaalsplintersWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Metaalsplinters in Viva Vital-product: Netto kondigt terugroepactie aan voor Weens pluimvee
De discounter "Netto" informeert op haar website over de terugroepactie van "Weens gevogelte met magere melkyoghurt, gerookt" van het Friki-merk "Viva Vital" (300 gram). Er kunnen metalen splinters in het product zitten.

Denk aan gerookt Weens gevogelte
De discounter "Netto" vestigt de aandacht op de regionale terugroeping van worsten van Friki Döbeln GmbH op haar website. De terugroepactie had betrekking op "Weens gevogelte met magere melkyoghurt, gerookt" van het Friki-merk "Viva Vital" (300 gram) met de houdbaarheidsdatum van 22-03-2017 tot 03-03-2017. Volgens de informatie worden alleen goederen met de vermelde houdbaarheidsdata teruggeroepen. Deze informatie staat op de achterkant van het product.

Er kunnen metalen splinters op de worsten zitten
Volgens de aankondiging werd het product regionaal aangeboden bij Netto Marken-Discount in delen van Bremen, Hamburg, Hessen, Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Sleeswijk-Holstein.

“Het kan niet worden uitgesloten dat metalen fragmenten in individuele verpakkingen op de Weense zitten. Het is niet aan te raden om de producten met de houdbaarheidsdatum van 22 maart 2017 tot 3 april 2017 te consumeren ”, schrijft het bedrijf.

Zowel het bedrijf Friki Döbeln als Netto hebben de goederen uit voorzorg uit de verkoop genomen. Klanten die het betreffende product hebben gekocht, kunnen het zonder overlegging van het aankoopbewijs terugbrengen naar hun winkel.

Vreemde lichamen in voedsel
Door fouten in het fabricageproces kunnen vreemde voorwerpen of besmetting van voedsel steeds weer voorkomen.

Onlangs is een uitgebreide terugroepactie voor aardappelsalade gestart vanwege het risico dat mogelijk vreemde voorwerpen worden ingeperkt.

Naast vreemde lichamen is besmetting met gezondheidsbedreigende ziektekiemen een veel voorkomende reden voor het terugroepen van voedsel. (advertentie)

Auteur en broninformatieVideo: You Bet Your Life - OUTTAKES Complete! (Augustus 2022).